Wijn dit keer een beetje vreemd …

Standard

girl-1568606

Dit keer wil ik de Pinot Noir, de Merlot of Cabernet Sauvignon inruilen voor…

Graag stel ik je de volgende (online) wijnwinkels voor die je dit jaar kunt bezoeken. Het zijn wijnen die je minimaal een keer geproefd moet hebben. En die vaker op tafel mogen komen.

Turks wijnhuis:

logo

 

Ontdek het wijnland Turkije.Diverse wijnen die je zeker een keer geproefd moet hebben. dus waar wacht je op? Voordeel is dat er diverse leuke wijnproefpakketten worden aangeboden. Dus een rondje turkije voor op de kalender.

Libanon:

gopic

Vooral uitblinkend in boetiek wijnen. Van klassieke blend wijn tot cepagé wijn(wijn gemaakt van 1 druif). Het ontdekken waard. Klik hier voor mijn eerdere blog Libanon een geweldig wijnland

Wijn uit Kroatie:

logo-1

Door mijn eerste baan in de horeca bij een Oost-Europees restaurant. Is het voor mij een punt van herkenning. Al met al zuivere wijnen die je zeker zullen verrassen het hele jaar door.

Andere wijn:

anderewijn

Avontuurlijk wijndrinken! Dat kan hier. Diverse wijnlanden en diverse wijnproefdozen. Een assortiment die voor ieder iets te bieden heeft.

 

Een kleine selectie van “aparte” wijnen die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Ik hoor graag jouw reactie!!  Weet jij een wijn of wijnland die ik een keer geprobeerd moet hebben? Laat het mij weten.  

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s